© BELGA

Twee drugsdealers gevat op het Zuid

Op het Zuid kon het wijkonderzoeksteam van de Antwerpse politie vorige week twee drugsdealers vatten in drie dagen tijd.

keje

Afgelopen donderdag voerden ze een onderzoek naar een man die zich mogelijk zou ophouden in de buurt van het Kielpark. De man werd opgespoord in het kader van drugsfeiten. Het team kon de man aantreffen en bij controle bleek hij in het bezit te zijn van cannabis en hasj. Bij controle van zijn mobiele telefoon werden nog drugsgerelateerde berichten gevonden. De man gaf toe dat hij drugs verkocht en werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

De tweede die verdacht wordt van het verkopen van drugs is een minderjarige. Hij kwam zaterdag 7 juli onder de aandacht van de politie toen hij zich zenuwachtig op de fiets verplaatste en steeds op zijn gsm keek. Hij had ook een gps bij die hem naar een woning leidde. Daar ging hij heel kort binnen, waarna hij snel weer weg reed. De jongeman werd tegengehouden en was in het bezit van cash geld, verschillende dosissen cocaïne en twee gsm-toestellen.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio