© Voor de kinderen zijn er leuke opdrachten

Fietsroute ook voor gezinnen met kinderen

Ontdek voor één keer kunst in schuren en stallen

Op zaterdag 7, zondag 8 en maandag 9 juli van 9.30 tot 19u wordt het zomerevenement Kunst op het Hof georganiseerd door KVLV, Vrouwen met vaart. Het wordt een kunst- en plattelandsroute in een prachtige streek.

vw

Een lusvormige fietsroute van 38 kilometer brengt de deelnemers langs een charmant stukje Noorderkempen, op een boogscheut van de Nederlandse grens. Op veertien originele locaties zoals authentieke boerderijen en dynamische landbouwbedrijven verrast KVLV met kunst op ongewone plekken. In schuren en stallen, op binnenerven en weiden brengen 36 kunstenaars de meest uiteenlopende kunstvormen, allemaal gebundeld onder het thema ‘borders’ (grenzen). Wie deelneemt, komt op unieke plekjes waar je anders nooit komt, zoals de Sterbos-boerderij, de hoeve Van Riel op Tereik, het domein van Solitair en de Posterijhoeve.

De deelnemers kunnen hun route beginnen in het sportpark Kattegat of op een van de veertien locaties. Kaarten in voorverkoop kunt u bestellen bij de dienst toerisme in de Poort van het Platteland. Tickets zijn de dag zelf te koop op de verschillende locaties. Hierbij hoort een fietsroute. Voor de kinderen is er een wedstrijd met leuke opdrachten. U kunt de route ook spreiden over drie dagen.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio