Fan Park aan De Nekker breidt mogelijk uit

De matchen van de Rode Duivels worden ook in Mechelen massaal gevolgd op groot scherm. De organisatoren van het Hyundai Fan Park op de parking aan De Nekker proberen om tegen morgen de capaciteit van hun terrein te vergroten. Vanaf de eerste match van België was er meteen een grote opkomst. Naar schatting negenduizend toeschouwers volgden de vorige twee wedstrijden van de Rode Duivels op het reuzenscherm van 72 vierkante meter.

wabo

Voor de match tegen Engeland werd het terrein al met 9 meter uitgebreid. Morgen, wanneer de Duivels tegen Brazilië spelen, wordt nog meer volk verwacht. Als de stad en de veiligheidsdiensten akkoord gaan, wordt de oppervlakte nog eens met 9 meter verbreed. Er zou dan plaats zijn voor 10.000 supporters. Via de sociale media worden de fans opgeroepen om op tijd af te zakken naar het fan park. Het terrein is vrijdag al open vanaf 18u.

“Kom zeker op tijd, want het zou best eens kunnen dat we, omwille van veiligheidsredenen en maximaal comfort, deze wedstrijd de deuren moeten sluiten wanneer we vol zitten”, schrijft de organisatie op de Facebookpagina.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio