© Dirk Vertommen

Frituur Korenmarkt zoekt nieuwe uitbaters

De broers Marien, sinds een klein jaar eigenaar van de bekende Frituur Korenmarkt in Mechelen, zijn op zoek naar nieuwe uitbaters. Zelf kijken ze uit naar een nieuwe uitdaging.

Sven Van Haezendonck

Bijna een jaar geleden hebben veertigers Tim en Roel de populaire frituur van de vorige uitbaters overgenomen. “Maar nu zijn we toe aan een nieuwe uitdaging. Misschien nemen we zelfs de draad van onze oude passie weer op, het restaureren en verkopen van oldtimers”, zegt Tim. Bij zijn broer Roel speelt vooral de gezondheid mee. “Een tijdje terug heb ik een niertransplantatie ondergaan en ik moet stress vermijden”, vertelt hij.

Daarom zijn de twee broers op zoek naar enthousiaste ondernemers: ofwel om de zaak te kopen of om hem uit te baten. “Dit lijkt me de ideale uitdaging voor twintigers die bereid zijn om hard te werken, want ik kan je verzekeren dat je hier een mooi spaarboekje bij elkaar krijgt. Het moet gezegd, de frituur is een goudmijntje. Zeker nu er opnieuw meer leven is op de Korenmarkt”, legt Roel uit.

Het voorbije jaar hebben ze het wereldje van de frituristen verkend. “We hebben erg ingezet op een snelle bediening van onze klanten zonder aan kwaliteit in te boeten. We hebben gemerkt dat mensen dat waarderen”, zegt Tim nog.

Geïnteresseerden kunnen bellen naar 0495/77.05.98

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio