Dorp vol Plezier doet gift aan school

De schoolkinderen van Pulle kunnen bij de start van het nieuw schooljaar in september op de speelplaats en bij uitstappen met nagelnieuwe fietshelmen rondrijden en op nieuwe zitbanken zitten. Met dank aan Dorp vol Plezier.

Kristin Matthyssen

Na enkele succesvolle activiteiten levert Dorp vol Plezier een bijdrage aan de school van Pulle. Hiermee worden enkele zitbanken en 45 fietshelmen gekocht zodat de schoolkinderen zich verder veilig kunnen amuseren op de speelplaats en tijdens een fietsuitstap.

Dorp vol Plezier is aan haar derde werkingsjaar bezig. Zo organiseren ze o.a. de verenigingenquiz. Vorig jaar werd een bijdrage gegeven aan de verschillende verenigingen die de werking van Dorp vol Plezier ondersteunde.

Dit jaar geeft Dorp vol Plezier financiële en materiële steun aan de school te Pulle. Zo werden enkele zitbanken aangekocht en worden er 45 fietshelmen bezorgd aan de school. Hiermee kunnen de kinderen veilig fietsen/skaten/spelen op de speelplaats of kunnen ze veilig op fietsuitstap gaan met de school. De helmen zijn voorzien van het logo van Dorp vol Plezier zodat ze voor iedereen herkenbaar zijn.

In het laatste weekend van september wordt er in Pulle wederom een feestweekend georganiseerd ‘Pulle Plezier’. Er is een nieuwe, grotere spiegeltent besteld. Vrijdag wordt de inmiddels gekende klassieker ‘Pulle Fest’ georganiseerd. Op zaterdag avond is de tent vrij toegankelijk en worden bands en muziek voorzien voor jong en oud. Er wordt ook nagedacht over een programma voor kinderen op zaterdagnamiddag en een evenement met en voor de senioren op donderdag.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio