Onze tips voor een zwoel feestje dit weekend

Zin in een feestje dit weekend, maar je weet niet waarheen? Wij geven alvast enkele feesttips. Wat dacht je van het meest tropische feestje, het gloednieuwe Elrow-festival op Linkeroever of het einde van de examens indansen op pompende beats. Have fun!

evw

Mauro - solo

Wat? Muzikale duizendpoot Mauro Pawlowski trekt dit weekend naar Bar Bakeliet. Wat te verwachten, dat ontdek je ter plekke wel. Maar dat het in het retrocafé een gezellige boel wordt, is zeker.

Waar? Bar Bakeliet, Laar 11

Wanneer? Zaterdag 30 juni vanaf 20u

Prijs? Gratis

London calling - indie & rock-’n-roll

Wat? London Calling sluit het seizoen af met een knaller van een zomereditie aan het Noordkasteel. Zin om je te laten gaan op topnummers van The Arctic Monkeys, MGMT, Joy Division of The Clash? Dan is dit the place to be.

Waar? Magiq Spiegeltent, Noordkasteel-Oost

Wanneer? Zaterdag 30 juni vanaf 22u

Prijs? Gratis

A crystal trip - psychedelisch

Wat? Crystal Events dompelt je acht uur lang onder in een magische muzikale trip vol techno en minimal. Een psychedelische ontdekkingstocht in de befaamde kelder van Club Vaag.

Waar? Club Vaag, Rijnkaai 4

Wanneer? Zaterdag 30 juni vanaf 23u

Prijs? 11,5 euro vvk

Elrow town - afterparty

Wat? Wanneer de poorten van het gloednieuwe Elrow-festival op Linkeroever sluiten, kunnen nachtraven doorfeesten in Café d’Anvers. DJ’s van dienst zijn DJ Neon en Maxim Lany.

Waar? Café d’Anvers, Verversrui 15

Wanneer? Zaterdag 30 juni vanaf 23u

Prijs? 17,20 euro vvk

Back to Basicz - einde examens

Wat? Het is gedaan met studeren en dat viert Back to Basicz met een stevig feest. Dansen doe je hier op de beats van onder meer Phill Da Cuhna, D&A en Mixomaz.

Waar? Jardim, Scheldekaai 28

Wanneer? Zaterdag 30 juni vanaf 15u

Prijs? Gratis

Latin rituals - Samba do Brasil

Wat? “Het meest tropische feestje is weer terug. Na een tal van uitverkochte edities vol heerlijke beats, mooie mensen en zomerse vibes nemen we jullie dit keer mee naar het land van de samba: BRASIL!” Wie nog niet op vakantie vertrekt, weet dus waarheen.

Waar? Ikon, Straatsburgdok Noordkaai 3

Wanneer? Zaterdag 30 juni vanaf 23u

Prijs? 16,55 euro vvk

Kamping Kontiki - openingsfeest

Wat? Om te kamperen hoef je de stad niet te verlaten dankzij Kamping Kontiki. Deze gezellige camping gooit opnieuw de deuren open met een openingsfeest vol muziek, pizza’s en een kampvuur.

Waar? Kamping Kontiki, Noordkasteel

Wanneer? Zaterdag 30 juni vanaf 16u

Prijs? Gratis

Feest met ijsjes - boogie night

Wat? Feest met ijsjes is een wekelijks concept tijdens de zomer in Het Bos. Hier is het verplicht om te dansen. De leukste danstunes en artiesten worden geprogrammeerd door DTM Funk en Het Bos.

Waar? Het Bos, Ankerrui 5-7

Wanneer? Vrijdag 6 juli vanaf 23u

Prijs? 5 euro