Verkiezingen 2018 - Hoboken

N-VA Hoboken maakt verkiezingslijst bekend

N-VA Hoboken heeft de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt. Huidig districtsvoorzitster Kathelijne Toen trekt de lijst. Op de tweede plaats staat ex-bankier en huidig districtsschepen voor onder meer Financiën Paul De Ranter.

ANRO

Carine Leys wordt nummer drie. Ze zetelde van 2006 tot 2012 al in de Hobokense districtsraad en is momenteel fractieleider in de gemeenteraad. Ze staat op de NV-A-lijst van de gemeenteraad op de twintigste plaats, ze heeft aangegeven zich op Hoboken te willen focussen.

Nieuwkomer Guy Milis krijgt de vierde plaats. Milis woont in het Groen Zuid en werkt als bewaker in de gevangenis van Antwerpen in de Begijnenstraat.

Huidig Hobokens fractieleidster Christel Schepers krijgt plaats vijf en voorzitter van de districtsraad Josée Snyders plaats zes.

De lijst wordt geduwd door de voorzitter van N-VA Hoboken, Franky Loveniers, die achtste staat op de lijst van de gemeenteraadsverkiezingen.

Vertrouwen

“Dit is een fijne en sterke groep om mee te mogen samenwerken”, zegt districtsburgemeester Kathelijne Toen. “Sterk omdat we heel wat bestuurservaring aan boord hebben met Christel Schepers en Josée Snijders. We kunnen met vertrouwen het gevoerde beleid aan de kiezers voorleggen en na de verkiezingen de ingeslagen weg van de verandering voor Hoboken verder zetten.”

Op zaterdag 30 juni van 10u tot 13u organiseert de N-VA Hoboken een wijkbezoek op het Vinkenveldenplein. Daar kan u de partijleden van het district en Burgemeester Bart De Wever ontmoeten.

Verkiezingsnieuws