© Bokrijk

© Bokrijk

© Bokrijk

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

De Superette Bokrijk verkoopt op authentieke wijze gebakken zuurdesembrood

In de gerestaureerde schuur van de Kilbershoeve van Bokrijk wordt sinds vorig jaar zuurdesembrood op aloude wijze en met lokale ingrediënten gebakken. Meel, desem zout en water zijn van lokale herkomst.

Bokrijk

Bakken op de authentieke wijze met verse, lokale en artisanale ingrediënten in een houtoven is dus ook vandaag nog relevant. Expertise en vakmanschap staan hierbij centraal. Het brood heeft een knapperige korst, een zacht en net niet kleverig kruim, complexe structuur en zit boordevol smaak en is te koop in De Superette Bokrijk.

Wil je graag je eigen zuurdesembrood maken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een basisworkshop ‘zuurdesembrood bakken’ krijg je op 1 dag een snelle maar intense kennismaking met het bakken van zuurdesembrood. Inschrijven kan via www.desuperettebokrijk.com