© JAn auman

Hard labeur in het zonnetje: “Helpen in ruil voor een barbecue”

Dave Resseler, uitbater van de populaire brasserie Vordensteyn boven de sporthal, kocht enkele jaren geleden een huisje in de Rosveldstraat. Met enige vertraging is hij daar onlangs met zijn gezin neergestreken.

jaa

“Maar er is nog veel werk. Ik maak gebruik van deze relatief rustige periode in de sporthal om er flink in te vliegen”, aldus Dave. “Deze week pakken we de tuin aan. Er zat hier voor 2 kubieke meter steenpuin in de grond. Maar dankzij de hulp van pa Eddy en stiefvader Louis Elst kan ik binnenkort toch inzaaien.”

“We rekenen op een invitatie voor de barbecue als het gras gegroeid is”, grapt Louis. “We werken nog graag, maar op ons eigen tempo, hé. En ik moet me sparen voor de uitdaging die me volgende week wacht in de Dolomieten. We gaan daar fietsen.”

Tussen de noeste arbeid door zorgt Dave Resseler ervoor dat zijn brasserie Vordensteyn helemaal in WK-stemming is voor de matchen van de Rode Duivels. Donderdag tegen de Engelsen serveert hij fish & chips. “Zelfs hond Oscar gelooft dat we ver zullen geraken dit keer”, aldus Dave.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio