© Bokrijk

© Bokrijk

© Bokrijk

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Zomerfestival in Bokrijk? Dat is 7/7 beleving in het Openluchtmuseum

Een festival in een Openluchtmuseum? Dat kan! Bokrijk maakt er meteen eentje van dat maar liefst 2 maanden duurt! Op de festivalaffiche géén rockgroepen of popartiesten, maar elke dag tal van activiteiten rond vakmanschap, de restauratiecampagne ‘120 tegen 2021’ en erfgoedbeleving. Het museum gonst van de bedrijvigheid en je (her)ontdekt waar het in Bokrijk echt om draait! Kies je favorieten en beleef een onvergetelijke dag met het hele gezin!

Bokrijk

Wij geven alvast een aantal headliners die wekelijks op het programma staan!

  1. Start je weekend helemaal ‘zen’ met een yoga-sessie op zaterdagochtend in het mooie decor van het Openluchtmuseum. De yogales is van 10 u. tot 11 u. Breng je je eigen yogamatje mee? Dan krijg je 2 euro korting. Je betaalt € 10.5 in plaats van € 12,5 per volwassene bij toegang vóór 10u. Voor families zijn er aangepaste sessies van 11.30 u. tot 12 u.
  2. Elke woensdagnamiddag staat er een boeiende theatervoorstelling voor kinderen op het programma. Gegarandeerd een succes bij de kleinsten onder ons!
  3. Wist je dat er één persoon echt woont en leeft in het Openluchtmuseum? Dat is de boer van Bokrijk, die dag in dag uit voor de dieren zorgt. De hele zomervakantie lang kan je op maandag om 15u. met hem mee op stap om er alles over te weten te komen.
  4. ABC-Architectuurstudio is interactieve tentoonstelling voor kinderen en volwassenen rond thema’s als wonen en bouwen, stad/platteland en de innerlijke en uiterlijke ruimte. Je ontdekt het elke dag van de zomer spelenderwijs op deze Kinderspeel(w)erf!
  5. Elke zondag staat er een verrassende muzikale act geprogrammeerd in het Openluchtmuseum. Zin om zelf mee te doen? Dat kan tijdens de interactieve muzieksessie van fanfare p’TITs CONS, ‘ klein verbruik’ op zondag 1 juli, de door vakmanschap geïnspireerde songs op Music@Bokrijk - playtime op zondag 8 juli en 19 augustus en de ritmische klanken van Sample the past, create the future van Harald Bauweraerts op zondag 15 juli en zondag 12 augustus.

Elke week staan er nog extra toppers op het programma en dit vind je in een handig overzicht!

Meer weten? Check www.bokrijk.be voor het programma van jouw dag van bezoek!