© Instagram

Zoon van Cynthia Nixon komt uit de kast als transgender

Voortaan zal ten huize Cynthia Nixon, vooral bekend van haar rol als Miranda in 'Sex and the City', de regenboogvlag nog iets harder wapperen. De actrice is zelf biseksueel en samen met een vrouw, en haar oudste kind Samantha gaat voortaan als Samuel Joseph door het leven. Dat maakte ze zelf bekend via Instagram.

flb

Cynthia Nixon is dezer dagen vooral gefocust op haar politieke carrière waarbij ze gouverneur van New York wil worden. Een van de speerpunten van haar verkiezingsprogramma zijn holebirechten. En dat is geen toeval, na haar eerste huwelijk met Danny Mozes en de geboorte van dochter Samantha (21) en Charles (15) vond de actrice de liefde in de armen van Christine Marinoni. De twee trouwen in 2012 dan ook met elkaar en kregen samen een zoon, Max (7).

Bovendien blijkt nu dat Samantha door het leven gaat als transgender en de naam Samuel Joseph heeft aangenomen. Cynthia Nixon maakte dat nieuws zelf bekend door op Instagram een foto te delen van haar en haar pas afgestudeerde zoon. "Ik ben zo trots op mijn zoon Samuel Joseph (genaamd Seph) die deze maand afgestudeerd is. Ik groet hem en iedereen die #transdayofaction op de agenda heeft aangeduid."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN