Megan uit ‘Temptation Island’ is alweer single

De Oostendse Megan Desaever, die met haar Kevin deelnam aan ‘Temptation Island’, maar in Thailand voor Joshua viel en daarna voor zijn beste vriend Jochen, is weer single. Dat lijken de sociale media te verraden.

vwh

Megan en Jochen, dat was twee maanden grote liefde. Maar nog voor de zomervakantie goed en wel begint, is de vonk alweer uit. De twee hebben alle kiekjes van hen samen op Instagram verwijderd en volgen elkaar ook niet langer. Wat aan de basis ligt van de breuk is niet bekend.

De Limburgse Jochen (21) en Megan (18) leerden elkaar kennen op een ‘Temptation Island’-feestje. In het begin waren er wat communicatieproblemen, zo blijkt. “’Voornamelijk met het gebruik van de uitspraak ‘massa’s veel’ had ik het in het begin moeilijk, want dat gebruiken wij niet. Maar nu gaat het wel al veel beter”, zei hij in een reactie aan Het Belang van Limburg. Hoewel hij daarin ook zei dat zijn relatie met haar kon werken, is het sprookje nu toch al uit.

Het is trouwens geen sinecure om lange relaties uit te bouwen na het datingprogramma. Joshua had na de opnames een kortstondige relatie met verleidster Chloë. Ook Kevin deelde de lakens met haar, maar de romances zijn vandaag allebei voorbij. Joshua voelde zich letterlijk bedrogen door de brunette, terwijl Chloë in haar relatie met Kevin vond dat hij maar bleef flirten met andere meisjes.

NIET TE MISSEN