Verkiezingen 2018 - Berchem

Vooral routiniers vanboven op Berchemse N-VA-lijst

Vooral routiniers vanboven op Berchemse N-VA-lijst

Print
Berchem -

De Berchemse N-VA heeft de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt. Huidig districtsvoorzitster Evi Van der Planken trekt de lijst. Op de tweede plaats staat de huidige districtsschepen voor Publiek domein Bruno De Saegher.

Nieuwkomer Janick Doré wordt de nummer drie van N-VA Berchem. Hij is een bewoner van Groenenhoek en baat het eetcafé De Ketel in de Strijdhoflaan uit. Hij wil zich inzetten voor de middenstand.

Op de vierde plaats staat Lieselot Keymis, zij is advocate en voorzitster van de districtsraad. Huidig districsschepen voor Cultuur Ilse Jacques wordt de nummer vijf. Verzerkeringsconsulent Jan Dedecker zal de lijst duwen.

“Een lijst met vaste waarden, maar ook nieuwkomers en jonge krachten van in de twintig”, zegt Evi Van der Planken. “Alle wijken van Berchem zijn vertegenwoordigd.” Van der Planken wil vooral voortgaan op de ingeslagen weg als N-VA terug de touwtjes in handen krijgt van de kiezer. “We willen verder investeren in groenruimte en leefbaarheid. Ons project rond Park Brialmont is daar een goed voorbeeld van. We willen Berchem nóg aangenamer en warmer maken.”

Verkiezingsnieuws