Daarom draagt Meghan Markle vaak schoenen die net te groot zijn

Foto: rr

Celebs

Daarom draagt Meghan Markle vaak schoenen die net te groot zijn

Print
Net omdat Meghan Markle er altijd piekfijn uitziet en zo'n stijlvoorbeeld is, vallen haar schoenen zo op. Op haar laatste publieke verschijning droeg ze een prachtige witte jurk van Givenchy en pumps die toch weer een maatje te groot leken.

Wat is er aan de hand met de schoenen van Meghan Markle? Het is een vraag die leeft in de Britse media. De hertogin van Sussex wordt vaak gespot met schoenen die net een maatje te groot lijken.

Volgens fashionexpert Harriet Davey in de Britse krant The Independent zou dat wel eens een heel doordachte keuze van Meghan Markle kunnen zijn. "Het gebeurt heel vaak dat beroemdheden voor een verschijning op de rode loper of op recepties één maat of zelfs twee maten groter kiezen. Zo vermijden ze pijnlijke blaren. Zeker omdat voeten snel gaan zwellen als je lang rechtstaat. Een iets grotere schoen lijkt dan een goede oplossing."

"Om ervoor te zorgen dat de schoen niet gaan afvallen, worden vaak propjes watten of tissues vooraan in de schoen gestopt. Dit halen ze dan weer uit van zodra ze voelen dat de voeten gaan opzwellen."  

 

 

 

 

 

NIET TE MISSEN