Ellemieke Vermolen over het verlies van zoontje Josha: "Het is een litteken voor altijd"

Foto: RTL

Celebs

Ellemieke Vermolen over het verlies van zoontje Josha: "Het is een litteken voor altijd"

Print
Een goed jaar geleden verloren Ellemieke Vermolen en Sergio Herman hun zoontje Josha vlak voor de geboorte. Op de Nederlandse televisie vertelt Ellemieke voor het eerst hoe het nu met haar gaat.

In maart 2017 verloren Ellemieke Vermolen en Sergio Herman hun derde kindje nadat de navelstreng om zijn nek zat. Een nachtmerrie voor iedere ouder, en Sergio en Ellemieke waren dan ook in diepe rouw.

Na zeven jaar, en een jaar na de traumatische gebeurtenis, komt Ellemieke terug op tv. Samen met haar broer Jeremy gaat Ellemieke binnenkort het RTL-programma Baas BBQ presenteren. Ellemieke is blij dat ze weer wat tv-werk heeft en vertelt op RTL ook hoe het ondertussen met haar gaat.

“Goed is een groot woord, maar het is oké. Het is onderdeel van je leven, je bent gewoon getekend. Het is een litteken voor altijd. Af en toe gaat dat litteken verschrikkelijk open, als het een jaar geleden is bijvoorbeeld. Of op feestdagen, verjaardagen... heel vaak dus. Soms is het ook ok, en is de dag ook gewoon ok." 

Op Instagram post Ellemieke soms ook een foto of een tekstje over haar zoontje Josha. "Mijn kracht is mijn gezin, daar leef ik voor, zij zijn de reden dat ik zo gelukkig en dankbaar kan zijn. Geloof, Hoop & Liefde ?? Ik kies er voor om het leven te vieren.....Heel veel liefde en kracht voor alle mama’s die hun kind moeten missen. Life may not be the party we hoped for but while we’re here we should dance", post ze onder een foto van het hele gezin. 

 

 

Ik krijg heel vaak de vraag hoe ik gelukkig kan zijn na het verlies van mijn zoontje..... dit is echt niet gemakkelijk, een proces van ups & downs. Ik ben positief ingesteld en geloof dat dingen gebeuren voor een reden, al is dat soms niet te begrijpen. Ik geloof dat er meer is dus hemel en aarde. Ik weet dat mijn zoontje voor altijd bij me is. Mijn kracht is mijn gezin daar leef ik voor, zij zijn de reden dat ik zo gelukkig en dankbaar kan zijn. Geloof, Hoop & Liefde ?? Ik kies er voor om het leven te vieren.....Heel veel liefde en kracht voor alle mama’s die hun kind moeten missen. Life may not be the party we hoped for but while we’re here we should dance #jebentnietalleen #stillborn #imissyoubabyJosha??

Een bericht gedeeld door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op

 

 

We miss you.....little Angel. You are alway’s with us ??#Josha #8months #1nov #allerheiligen

Een bericht gedeeld door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op

 

 

 

Love is the answer, it’s like a flower you have to let it grow ? #weekendvibes #biglove♥

Een bericht gedeeld door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op

 


NIET TE MISSEN