Deze verrassing had Lady Di voor de 13-jarige William in petto: "De prins werd knalrood"

Foto: Reuters

Celebs

Deze verrassing had Lady Di voor de 13-jarige William in petto: "De prins werd knalrood"

Print
Naar aanleiding van de 36ste verjaardag van prins William werd er nog eens een gênant verhaal bovengehaald. Diana hield nogal van grapjes uithalen en liet voor de 13e verjaardag van haar zoon een heel opvallende taart maken, vertelt de persoonlijke kok van Lady Di aan Hello!

Dat Lady Di graag en vaak grapjes uithaalde, is al langer gekend. Nu heeft Darren McGrady, Diana's persoonlijke chef, een opmerkelijk verhaal gedeeld met het Britse magazine HELLO! 

Borsten

De dertiende verjaardag van prins William moest speciaal worden en daarom liet prinses Diana een heel speciale taart maken in de vorm van twee borsten. "Ik kwam die dag op het werk aan, opende de koelkast en zag het grootste paar borsten dat ik ooit gezien had in mijn leven", vertelt de kok. De prinses had een taart laten maken in de vorm van twee grote borsten voor de dertiende verjaardag van prins William. "Zo spijtig dat ik er geen foto  van heb genomen," aldus de kok. "De prins werd knalrood toen de taart bovengehaald werd". 

Als extraatje nodigde Lady Di ook nog drie topmodellen uit. Toen de prins van school kwam, zaten Claudia Schiffer, Christy Turlington en Naomi Campbell hem op te wachten. 

 

 

NIET TE MISSEN