Vrouw vindt nieuwe Ferrari “geweldig”, luttele seconden later is de peperdure auto schroot

Print

Vrouw vindt nieuwe Ferrari “geweldig”, luttele seconden later is de peperdure auto schroot

Een vrouw is erin geslaagd een peperdure Ferrari 458 die ze enkele minuten voordien had gehuurd, om te toveren tot een hoop schroot. Enkele seconden voor de zware crash filmde ze zichzelf nog achter het stuur van de bolide en zei ze dat ze het gevoel “geweldig” vond.

De vrouw stond te wachten aan het rode licht toen ze uit de garage was vertrokken en maakte van de gelegenheid gebruik om een video van haar ritje te maken. “Eerste keer in een Ferrari”, klinkt het bij de enthousiaste bestuurder voor ze het gaspedaal weer indrukt. “Dit is echt een geweldig gevoel.”

Even later gaat ze echter volledig de mist in: ze verliest de controle over het stuur en vliegt over de middenberm, richting aanstormend verkeer. Ondanks de lage snelheid waarmee ze reed, is de bolide - die zo’n half miljoen euro kost om in China te importeren - plots rijp voor de schroothoop.

Er raakte niemand zwaargewond. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval kon gebeuren, maar op sociale media wordt er geopperd dat de vrouw per ongeluk de tractiecontrole uitzette, waardoor de wielen van de bolide begonnen te slippen.

MEEST RECENT