Gluren bij BV's: Danira heeft een nieuw lief, maar hij bestaat niet echt

Foto: *

Celebs

Gluren bij BV's: Danira heeft een nieuw lief, maar hij bestaat niet echt

Print
De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Het leven kan simpel zijn. Presentator Thomas Vanderveken en zijn vriendin Veronique Leysen lachen samen in de zon. Dat is liefde, zo maakt hij duidelijk met een hartjesicoon bij de foto.

 

??

Een bericht gedeeld door Thomas Vanderveken (@thomasvanderveken) op


Mediamadam Hanne Troonbeeckx leert ons een lesje over wijn terwijl ze in Ibiza vertoeft. "De beste wijnen zijn de wijnen die je drinkt met je dierbaren", staat er bij een kiekje waarop Hanne nipt van een glas rood.

 

The best wines are the ones we drink with our loved ones #enjoythemoment #enjoylife @thegiricafe

Een bericht gedeeld door Hanne Troonbeeckx (@hannetroonbeeckx) op


Bijkomen na twee zware draaidagen? Dat doet Laura Tesoro in badpak met enkele vriendinnen in het gras...

 

2 zware draaidagen gehad pff amai ????

Een bericht gedeeld door L A U R A T E S O R O (@lauratesoro) op


Die vriendinnen zijn Eline De Munck en Ann Van Elsen, die ook ontspanden in badpak.


Heeft Danira al een nieuwe vriend? Op Instagram poseert ze namelijk met... sociaal incapabele Michiel... "Mag ik uw nieuwe Bouba zijn ofwa of?", vraagt het fictieve mannetje zich af.

 

Nieuw lief @sociaalincapabelemichiel

Een bericht gedeeld door Danira Boukhriss Terkessidis ? (@danira__bt) op


'Callboys 2' komt eraan. En dat vraagt volgens acteur Matteo Simoni om een foto van zijn personage Devon en zijn drie collega's.

 

CALLBOYS 2 ??

Een bericht gedeeld door Matteo Simoni (@simonimatteo) op


Ten huize presentatrice Katja Retsin en acteur Jan Schepens zijn ze helemaal in de voetbalsfeer. "Mijn voetbalzotten zijn er klaar voor", schrijft ze bij een foto van twee van haar kinderen Milla en Matisse.


Radiostem Linde Merckpoel ziet een droom in vervulling gaan. "Zoals Marco zingt: “Eén keer in de zoveel tijd komen dromen uit.” Ik was gisteren op Graspop". En ze heeft zich duideijk geamuseerd.


Zangeres Natialia poseert met Wolf. Ze heeft er immers een katje bij dat naar die naam luistert. "Meet Wolf, the new member of the family!", schrijft ze bij een foto van het schattige diertje.

NIET TE MISSEN