Winkelcentrum leeft zich uit tijdens Mortsel Feest! met kinderanimatie, culinair festival en dansworkshops

Print
Mortsel -

Komend weekend, 23 en 24 juni, zetten de winkeliers weer de bloemetjes buiten met Mortsel Feest!. Voor het vijfde jaar op rij vindt het evenement plaats volgens de gesmaakte formule van allerhande acties van het winkelhart in combinatie met het culinaire festijn Mortsel Sma(a)kt!.

Wie de winkelstraten induikt, zal het dus weten: verrassingen, leuke promotieacties en allerhande animaties. Voor de kinderen is er onder meer een zeepbellenfestijn, een workshop dromenvangers, een kinderboerderij, touwenparcours en minigolf. Boekenliefhebbers komen aan hun trekken tijdens de tweehandsboekenmarkt die opnieuw het hele weekend postvat op het Gemeenteplein.

Voor de lekkerbekken wachten culinaire hoogstandjes tijdens Mortsel Sma(a)kt!. Dat dorp gooit zaterdag en zondag de deuren open op het Stadsplein, waar bekende Mortselse restaurateurs en horecaspecialisten hun kunsten tonen. Om dat allemaal wat te laten zakken en de calorieën te verbranden, mag iedereen de dansschoenen aantrekken. Volkskunstgroep Reinaert en De Gemma Blower School of Dance brengen folkloredansen, tapdans, hiphop en klassiek ballet naar het Stadsplein.

www.mortsel.be/mortselfeest

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio