© rr

© rr

© rr

1 / 3

Politie opent onderzoek naar nachtelijke schietpartij aan Kiels eethuis

Onbekenden hebben zondagnacht het vuur geopend op Mister Noodles, een eethuis op de hoek van de Abdijstraat met de Zandvlietstraat. In het rolluik zitten verschillende kogelgaten en getuigen hebben zondagnacht schoten gehoord. De lokale politie kreeg geen enkele melding binnen over het schietincident. Het Antwerpse parket bevestigt dat er een onderzoek is geopend.

vdaa, dvd

Getuigen hoorden zondagnacht schoten en ook bronnen in het drugsmilieu zeggen dat er geschoten is. Het restaurant is eigendom is van Moraad El K. (27), verdachte in een groot onderzoek naar cocaïnesmokkel via de Antwerpse haven. In het rolluik zitten kogelgaten.

De Antwerpse politie kreeg volgens woordvoerder Willem Migom geen enkele melding binnen over de schietpartij.

“Het parket Antwerpen voert, onder leiding van de onderzoeksrechter, een onderzoek naar het schietincident”, bevestigt woordvoerder Christel Minne. “De federale gerechtelijke politie in Antwerpen werd met het onderzoek gelast. Het onderzoek naar de juiste omstandigheden, de dader(s) en het motief loopt momenteel volop. Alle pistes, ook deze van het drugsmilieu, worden onderzocht.”

De auto van Moraad El K. brandde begin mei nog uit aan de Sterrenregen in Hove, waar de man woont. Aanvankelijk ging de politie uit van een accidentele brand, maar volgens goed ingelichte bronnen ging het wel degelijk om een wraakactie.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio