Verkiezingen 2018 - Deurne

Nieuwe gezichten trekken sp.a-lijst:  “We willen van Deurne vooral een socialer district maken”

Frank Geudens, Charris Verberckmoes en Frank Vercammen. Foto: Dirk Kerstens

Nieuwe gezichten trekken sp.a-lijst: “We willen van Deurne vooral een socialer district maken”

Print
Deurne -

Sp.a Deurne heeft de eerste kandidaten voorgesteld voor de verkiezingen in oktober. De lijst wordt getrokken door twee nieuwe gezichten. Frank Vercammen (51) is de nummer één, gevolgd door Charris Verberckmoes (35) op plaats twee, beiden opvoeders van beroep.

Districtsraadslid en voormalig districtsburgemeester Frank Geudens (66) staat op de derde plaats. De 24-jarige student Jaro Verberck en Meredith Aygin krijgen de vierde en vijfde plek.

Districtsraadslid Wendy Van Dorst duwt de lijst, samen met gemeenteraadslid Karim Bachar. “We willen van Deurne vooral een socialer district maken”, zegt Vercammen. “We geloven in een maakbare maatschappij, en daarvoor moeten mensen meer praten met elkaar. We ijveren voor propere buurten, een betere verbinding tussen Deurne-Noord en Deurne-Zuid door een tram op de Ruggeveldlaan én een tram op de Bisschoppenhoflaan.”

“We willen Deurne als sportdistrict ook in de verf zetten”, vult Verberckmoes aan. “Zwembad Arena moeten we behouden en vernieuwen en jongeren moeten meer plekken krijgen.”

De top tien wordt vervolledigd door Shauni Geelen, Ronny Frederickx, Mohammed Marchouch, Eva De Wolf, Hasmik Voskanyan. Hans Bekkers, huisdokter in Deurne-Zuid, krijgt de zestiende plaats.

Verkiezingsnieuws