Zomerhappening start drie uur vroeger dankzij België-Tunesië

Print
Aartselaar -

Zaterdag vindt in de Kapellestraat en op het Laar de jaarlijkse Zomerhappening plaats. De jaarlijkse braderie werd enkele jaren geleden omgedoopt tot Zomerhappening met speeltoestellen en attracties voor de jeugdige bezoekers, veel winkelplezier voor de volwassenen en sport en muziek voor iedereen.

Traditioneel vindt deze activiteit van de plaatselijke winkeliersorganisatie ATA plaats op de voorlaatste zaterdag van juni. Zaterdag 23 juni dus, de dag dat de Rode Duivels om 14u hun wedstrijd tegen Tunesië spelen. Het ATA-bestuur besliste daarom drie uur vroeger te starten. “We starten inderdaad al om 11u”, zegt voorzitter Cristel Bal. “Supporters van ons nationaal voetbalelftal kunnen de wedstrijd op een groot scherm op het Laar volgen. Tegelijk hebben de bezoekers drie uur meer tijd om te winkelen en te genieten van de drank- en eetstanden.”

Verder zijn er optredens, activiteiten en de Kleine Kermis. Om 19u is aan het podium op het Laar een knuffelworp met meer dan honderd prijzen gepland. ’s Avonds is er op het centrale dorpsplein een dansavond met plaatselijk dj Maarten Vancoillie.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio