Ook Antwerpen levert bijdrage aan Internationale Yoga Dag

Yogadocente Valerie Rousseau in actie. Foto: VR

Donderdag 21 juni, vanaf 11.45u - Fosbury & Sons, Mechelsesteenweg 271, Antwerpen

Ook Antwerpen levert bijdrage aan Internationale Yoga Dag

Print
De Verenigde Naties hebben donderdag 21 juni uitgeroepen tot Internationale Yoga Dag. Dat wordt wereldwijd gevierd met duizenden eenmalige evenementen. In Antwerpen demonstreren docentes Christina Barrera, Valerie Rousseau en Sofie Mostien verschillende yoga-varianten.

Yoga - een hindoeïstische filosofie die leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen - wint de laatste jaren fors aan terrein. “In ons land wordt yoga vooral beoefend door mensen die willen ontspannen, hun houding willen verbeteren en streven naar een gezonde communicatie tussen lichaam en geest”, aldus een kenner.

Donderdag organiseren Rousseau, Barrera en Mostien yoga- en massagesessies in Fosbury & Sons, het sfeervolle coworking-project van Stijn Geeraerts en Maarten Van Gool aan de Mechelsesteenweg in Antwerpen. Christina Barrera bijt om 12u de spits af met Hatha Yoga (45 min), gevolgd door (13u-13.45u) een sessie Partneryoga met Christina Barrera en Valerie Rousseau en (14u-14.45u) Yin Yoga met Sofie Mostien.

De vrije giften van de deelnemers worden geschonken aan Cherut Belgium en zijn koffiebarproject Koffieklap, een koffiebar in Klapdorp die kwetsbare vrouwen ondersteunt.

Alle info op www.facebook.com/events/185397508782662/

DOEN!