Collega’s trekken op teambuilding naar Ardennen

Print
Geel -

Wilt u ook kans maken op een Goednieuwsstrip? Maak een originele foto en bezorg ons die via www.gva.be/strip, samen met een woordje uitleg over wat u te vieren hebt met uw vereniging, club, school of organisatie. Elke week is er een winnaar, en die krijgt als unieke prijs een Goednieuwsstrip die tekenares Sylvia Tops maakt op basis van de winnende foto.

Verzekeringskantoor Finas uit Geel werd onlangs overgenomen door Callant verzekeringen, met afdelingen in Antwerpen en Oostkamp. “Omdat we alleen via mail en telefoon contact met elkaar hadden, stelde een collega uit Antwerpen voor om een teambuilding te organiseren om elkaar beter te leren kennen”, zegt werknemer Carl Verhaegen uit Dessel. “We trokken met vier collega’s uit Geel en acht uit Antwerpen op weekend naar het pittoreske dorpje Achouffe, vlak bij de Luxemburgse grens. We bezochten daar de brouwerij Achouffe en gingen met de stichter op de foto. We hebben er een ludieke foto van gemaakt met onze kaboutermutsen op.”

Het teambuilding weekend was zo geslaagd dat de Callant werknemers er een jaarlijkse traditie van willen maken. “We hebben heel veel plezier gemaakt samen”, lacht Carl. “En ontdekten ook de vrolijke kant van onze collega’s.”

Externe links
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio