Verkiezingen 2018 - Putte

Lijst Open Putte vraagt inbreng van dorpsgenoten

Print
Putte - Na de Poll van Putte van CD&V-Groen, organiseert de lijst Open Putte nu de Grote Bevraging. Daarmee wil de partij werk maken van meer inspraak en meer samenspraak voor de inwoners. “Een van de kernpunten van het programma”, zegt lijsttrekker Linda Vanstalle.

De Grote Bevraging bevat concrete voorstellen van Open Putte, ingedeeld volgens vijf prioriteiten. Geïnteresseerden kunnen het programma mee vormgeven met eigen voorstellen. “Nooit was er zo veel onvrede over een voorbije legislatuur. Meer van hetzelfde is geen optie”, vindt de lijsttrekker. “De onbestuurbaarheid, de rechtszaken en de openlijke politieke ruzies hebben de Putse inwoners veel tijd en geld gekost. Deze rondvraag moet ons helpen om tot een programma te komen waar de inwoners van Putte en alle deelgemeenten echt iets mee zijn.”

Wie dat wenst, kan de Grote Bevraging online beantwoorden, maar er vallen kortelings ook formulieren in de Putse brievenbussen. De komende weken wil Open Putte de rest van de lijst bekendmaken. “Die bestaat uit onafhankelijken, leden van sp.a en andere politieke partijen: nieuwe krachten en ervaren bestuursmensen.” 

www.openputte.be 

Verkiezingsnieuws