Axel Daeseleire en Hans Van Cauwenberghe vertellen in openlucht

De tuin van de dekenij in de Hoogstraat vormt op woensdag 4 juli het decor voor een openluchtvertelling van acteurs Axel Daeseleire en Hans Van Cauwenberghe tijdens ‘Boom Feest’. Nadien volgt op het witte doek een filmvoorstelling in openlucht.

jb

De Steiger brengt Axel Daeseleire en Hans Van Cauwenberghe op deze zomeravond bij elkaar. Ze brengen vanaf 19u ‘het woord’ in al zijn vormen: gesproken, gezongen, dialoog, poëzie, monoloog, lyriek, proza, theater… Maar er zal ook muziek zijn. De band ‘Nonkel Tony’, met Hans Van Cauwenberghe als zanger, brengt eigen Nederlandstalige nummers met een Afrikaanse toets.

“De teksten komen uit hun vorige veelgeprezen voorstelling 237 Redenen voor Seks en wat materiaal van hun nieuwe voorstelling 237 Redenen om Door te Gaan. Een primeur”, zegt schepen van Cultuur Inge De Ridder (N-VA).

Herbert Flack

Eerder kwamen de Boomse ereburger Herbert Flack en An Nelissen langs op deze openluchtvertellingen. Na de vertelling, volgt de film Bad Trip, een komedie over vier vrienden die binnen één week een ongeziene hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Met bekende gezichten als Jonas Van Geel, Gene Bervoets, Tom Audenaert en Ben Segers in de hoofdrollen.

De tuin gaat open om 18u. De Kaaimannen bieden drankjes en snacks aan. Een eigen stoeltje meebrengen is de boodschap. De bewoners van woonzorgcentrum Den Beuk kunnen de openluchtvertelling via livestreaming mee volgen op een groot scherm.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio