Vanaf dit jaar volledige dag plezier op Zomerhappening van winkeliers

Print
Aartselaar -

Ook dit jaar organiseert de winkeliersvereniging ATA haar Zomerhappening. Het evenement, dat op zaterdag 23 juni plaatsvindt, wordt dit jaar met drie uur vervroegd.

De Zomerhappening zag jaren geleden het levenslicht als vervolg op de braderie, waarbij plaatselijke handelaars en verenigingen de Kapellestraat inpalmden. Ook nu nog vormt een braderie een belangrijk deel van het programma. Het winkeliersbestuur breidde het geheel ondertussen uit tot een volledige dag.

“We streven naar een belevenis voor jong en oud”, zegt voorzitter Cristel Bal. “We voorzien ook nu in speeltoestellen en attracties voor de jeugdige bezoekers, naast winkelplezier voor de volwassenen en sport en muziek voor iedereen.”

“We starten onze activiteiten dit jaar al om 11u. Zo heeft iedereen drie uur meer tijd om te winkelen en te genieten van de drank- en eetstandjes in de Kapellestraat of op het Laar. Uiteraard spelen we ook in op de WK-voetbalgekte. Op een groot scherm zullen ’s namiddags de wedstrijd van de Belgen tegen Tunesië en van Mexico tegen Zuid-Korea vertoond worden.”

Om 19u is er een grote knuffelworp aan het gemeentehuis. Die vormt traditioneel het einde van de braderie, maar dit jaar vormt het evenement het begin van een dansavond op het Laarplein. Platenruiter van dienst is dorpsgenoot en Qmusic-dj Maarten Vancoillie.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio