© Photo News

Meghan Markle breekt opnieuw koninklijk protocol

Meghan Markle maakte op zaterdag in stijl haar debuut op het balkon van Buckingham Palace. Ze straalde in haar pastelroze jurk van Carolina Herrera, maar met haar kledingkeuze brak ze toch alweer het koninklijke protocol. Volgens diverse Britse media zijn blote schouders immers niet toegestaan voor de Britse royals.

VVA

Op zaterdag verscheen de quasi voltallige Britse koninklijke familie op het balkon van Buckingham Palace voor de verjaardagsceremonie van de Queen, Trooping the Colour. Voor Meghan Markle vormde dit haar debuut op het koninklijke balkon. Alle ogen waren dan ook gericht op de kersverse hertogin van Sussex, die schitterde in een prachtige pastelroze jurk van Carolina Herrera.

Volgens de Britse krant The Sun brak Meghan Markle met haar stijlvolle jurk toch alweer het koninklijke protocol, omdat blote schouders niet zijn toegestaan voor de Britse royals. De hertogin brak de strikte regeltjes overigens niet voor het eerst. Dit doet ze al sinds ze officieel met de prins begon te daten. Zelfs haar alombekende dotje mag in principe niet.

NIET TE MISSEN