© Jimmy Kets

Voortaan vlieg je vanuit Deurne naar Aberdeen, Keulen of Rostock

Vandaag heeft VLM drie nieuwe bestemmingen toegevoegd aan zijn netwerk. De Antwerpse luchtvaartmaatschappij voert voortaan drie vluchten per week uit vanuit Deurne naar Aberdeen in het noorden van Schotland en vliegt vijf keer per week naar de Duitse luchthavens Keulen-Bonn en Rostock.

ph

De vlucht naar Aberdeen vertrekt in Antwerpen om 11u40 en komt aan om 12u40. Op maandag verlaat de Fokker 50 Aberdeen om 13u10 en landt het toestel in Antwerpen om 16u10. Op woensdag en vrijdag stijgt het vliegtuig op om 13.10 uur vanop Aberdeen Airport, en komt het – na een korte tussenlanding in Birmingham, aan in Antwerpen om 17u35.

De vluchten naar Keulen-Bonn en Rostock zijn gepland op maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. Op weekdagen vertrekt de Fokker 50 in Antwerpen om 11.45u. Het vliegtuig pikt extra passagiers op in de luchthaven Keulen-Bonn en zet daarna zijn reis verder naar Rostock, waar het vliegtuig om 14u15 uur landt. Het vertrek van de terugvlucht in de Noord-Duitse havenstad is voorzien om 14u45. Na een korte tussenstop in Keulen-Bonn arriveert de Fokker 50 op de luchthaven van Antwerpen om 17u35. Op zaterdag en zondag zijn andere vluchtschema’s van toepassing.

Vanaf 1 oktober worden nog twee routes aan het netwerk van VLM toegevoegd: Antwerpen-Manchester en Oostende/Brugge-Manchester. Bij VLM zijn op dit ogenblik meer dan 100 mensen aan de slag. De vloot telt zes Fokker 50’s, die elk 50 passagiers kunnen vervoeren.

Nu in het nieuws