Leerlingen Pius X krijgen Rode Duivels op bezoek

De Rode Duivels brengen vrijdag een bezoekje aan de basisschool van het Pius X Instituut in Antwerpen. Dat maakten Jan Vertonghen en Ketnet-wrapper Sander Gillis afgelopen zondag bekend.

jas

De voetbalhelden beslisten welke school ze zouden bezoeken op hun WK-voorbereidingsstage en ze baseerden zich daarvoor op de acties die de leerlingen op poten hadden gezet.

De leerlingen moesten creatief uit de hoek komen en zo Pleegzorg Vlaanderen in de kijker zetten. De Duivels waren duidelijk onder de indruk van de inzending van Pius X en dat wordt beloond met een bezoekje.

De andere Duivelse scholen zijn Sint-Augustinus uit Brakel, de Vrije Basisschool Bellegem, GO Basisschool Klim op Zandbergen en het Heilig Hartinstituut in Heverlee.

Tweede editie

Het was de tweede editie van Duivelse scholen. Twee jaar geleden werden Moussa Dembelé, Thomas Vermaelen en Romelu Lukaku nog met een erehaag ontvangen door de leerlingen van basisschool De Leerexpert in Deurne. Ze trapten er samen een balletje, lieten zich gaan op het podium en deelden handtekeningen uit.

Wie van de Rode Duivels er vrijdag aanwezig zal zijn in Pius X, is nog niet bekend.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio