© Vobako

Korfbalclub steunt Kom op tegen Kanker

Vobako speelt 24 uur voor het goede doel

De Lichtaartse korfbalclub Vobako rijgt sportieve en andere activiteiten aan elkaar. Afgelopen weekend vierden ze hun nieuwe kampioenenploeg, komend weekend korfballen ze

voor het goede doel.

pkk

Op en rond de velden van de korfballers in de Molenstraat in Lichtaart (Kasterlee) wordt binnenkort opnieuw gefeest, zij het dan om een ernstige reden: steun aan Kom op tegen Kanker. “De afgelopen jaren zijn we binnen onze club jammer genoeg verscheidene keren geconfronteerd geweest met die vreselijke ziekte”, zegt Karel Bastiaensen van Vobako. “We hebben meer dan eens ons steentje bijgedragen in de strijd tegen kanker. Komend weekend koppelen we aan ons jaarlijks afsluitweekend een korfbalmarathon van 24 uur ten voordele van Kom op tegen Kanker.”

De marathon loopt van zaterdag 2 juni om 12u tot zondag 3 juni om 12u. Elk uur start een nieuwe wedstrijd, waarin alle Vobako-teams het opnemen tegen andere clubs. Ook ’s nachts wordt er gekorfbald. De organisatoren hebben een heel programma samengesteld om het toernooi in te kleden, met onder andere een barbecue en ontbijt, eetstandjes, animatie, een tombola en muziek.

www.vobako.be

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio