De aanbidder van Emily is terecht, wat zijn jouw flirtverhalen op de trein?

De aanbidder van Emily is terecht, wat zijn jouw flirtverhalen op de trein?

Print

De trein is altijd een beetje flirten. Uit cijfers van Thalys bleek al dat één op de vier ooit versierd werd in een treincoupé. Emily, die deze week een oproep op Twitter lanceerde, heeft haar geheime aanbidder gevonden. Heb jij ook een romantisch treinverhaal, laat het ons hieronder weten!

Een schets in balpen met de woorden: “Geloof me, in het echt ben je knapper.” Het had zomaar eens de meest succesvolle versiertruc van het jaar kunnen worden, ware het niet dat de tekenaar - met donkerblonde krullen, zo herinnerde Emily zich wel nog - vergeten was ook een telefoonnummer aan de tekening toe te voegen. Hoewel ze hem graag nog had aangesproken, verdween hij in de menigte in het station van Brugge.

Emily besloot het er echter niet bij te laten en schakelde de hulp in van Twitter. Ze moest en zou die jongen vinden. Natuurlijk konden wij zo’n mooi verhaal niet negeren, en met de vereende krachten van de Vlaamse media én Twitter kon Emily haar aanbidder terugvinden. “Ik wil iedereen bedanken die me geholpen heeft de afgelopen dagen, zonder jullie was dit nooit gelukt”, schrijft de West-Vlaamse op Twitter.

Neem jij geregeld de trein en heb je al iets gelijkaardig meegemaakt? Of heb je je huidige partner op de trein leren kennen? We zijn benieuwd naar jouw romantisch treinverhaal, laat het ons hieronder weten.

MEEST RECENT