© rr

© rr

1 / 2

De Drie Grijze Wijzen in De Populier

Kent u ze nog ? Jacques Vermeire, Walter Grootaers, Gerty Christoffels en presentator Kurt Van Eeghem?

Kristin Matthyssen

De 3 wijzen uit de gelijknamige legendarische humoristische TV-quiz op de toenmalige BRT? Het populaire programma met meer dan anderhalf miljoen kijkers dat 11 seizoenen liep van 1989 tot en met 1999 ?

Wel, er is goed nieuws. U hebt de kans om hen opnieuw en ditmaal in levenden lijve aan het werk te zien op 2 juni in De Populier op één van hun laatste voorstellingen van hun reünie-tournée 2017-2018.

De “Drie Grijze Wijzen” staan garant voor een bonte avondvullende comedy/theatershow die bol staat van vrolijke plezante nostalgie, een wervelende aaneenschakeling van sketches, grappen en grollen, invallen en uithalen, imitaties en calamiteiten.

De voorstelling praktisch :

De voorstelling vindt plaats op 2 juni aanstaande in De Populier, Populierenhoeve 22 in Zandhoven en begint om 20.00 u. De toegang bedraagt 26 euro.

Een all-in arrangement heb je voor 70 euro. Voor dat bedrag krijg je een inkomkaart, een gereserveerde plaats, een diner, bestaande uit aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en koffie, witte en rode wijn, water of frisdrank. Het diner vindt plaats in restaurant De Engel, Langestraat 12 in Zandhoven en vangt aan om 17.30 u. stipt. De plaatsen zijn beperkt.

Kaartverkoop :

Reserveer uw kaarten via de website www.lions-zandhoven.be en volg de aangegeven instructies. Reservatie en betaling vooraf zijn verplicht met vermelding van e-mailadres, naam, adres, telefoonnummer en de gewenste aantallen. Info : 0476/427 490.

De opbrengst gaat, zoals andere jaren, integraal naar het goede doel.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio