Véronique De Kock opent pop-up

Foto: JAA

Vanaf 1 juni in Wijnegem Shopping Center

Véronique De Kock opent pop-up

Print
Wijnegem -

Drie jaar na de opening van haar boetiek in Schilde, opent Véronique De Kock op 1 juni een bijkomende pop-upwinkel in Wijnegem Shopping Center.

“Ik ben zelf al jarenlang trouwe klant van Wijnegem Shopping Center. De droom om er een eigen winkel te openen, speelde al langer in mijn gedachte. Toen ik door Wijnegem Shopping Center gecontacteerd werd met de vraag of er interesse was om een pop-up te openen, heb ik dan ook geen seconde getwijfeld”, zegt de zaakvoerster, die haar winkels noemt naar het jaar waarin ze Miss België werd: 1995.

De winkel van 89 vierkante meter zal minstens acht maanden geopend blijven. De Kock zal er glamoureuze dameskleding, schoenen en accessoires verkopen van de merken die ze sinds 2015 in Schilde verkoopt. Dat zijn onder andere Ted Baker, Lagerfeld, Elisabetta Franchi, Dexters.

Eind vorig jaar opende De Kock ook al een pop-up in Massenhoven, in het gebouw van Top Interieur. Die winkel bleef vier maanden open en sloot in februari de deuren.

“Net als in Schilde en in Massenhoven vorige winter, zal ik ook in Wijnegem zelf geregeld in de winkel staan om advies te geven en nieuwe modellen aan te prijzen”, kondigt de intussen 41-jarige ex-miss en televisiepresentatrice aan.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio