Man filmt mysterieus wezen in kanaal “dat lijkt op Monster van Loch Ness”

Print

Nessie op vakantie? Man filmt mysterieus wezen in kanaal “dat lijkt op Monster van Loch Ness” Video: Josh Hawkins

Josh Hawkins wist even niet wat hij zag toen hij zaterdagavond naar buiten keek. De 25-jarige Brit uit Gloucester merkte een wel erg vreemd wezen op dat zich in een kanaal bevond. Een video die hij vervolgens van het ‘monster’ maakte, gaat sinds kort viraal op Twitter.

De vergelijking met het Monster van Loch Ness was voor de 25-jarige IT’er al snel gemaakt. “Ik was naar de finale van de FA Cup aan het kijken toen ik plots dit door mijn raam zag”, vertelde hij aan Gloucestershire Live. “Het leek ook te bewegen.”

Ook enkele vrienden die in zijn buurt wonen, zagen hetzelfde ‘monster met de lange nek’ in het kanaal opduiken. “We dachten allemaal dat het erg leek op het Monster van Loch Ness”, vervolgde hij. Op Twitter zorgde Hawkins bijgevolg voor een grappige noot. Hij postte zijn videobeelden op de website en stelde doodleuk dat hij Nessie had gezien.

Het is een van talloze keren dat iemand vermoedt dat ze het mythische wezen hebben aangetroffen. Al eeuwen stelt het volksverhaal dat het Monster van Loch Ness zich in een diep meer in Schotland zou bevinden. Maar niettemin suggereren sommigen dus dat ze het wezen ook in het buitenland hebben gezien. Zo gingen eind vorig jaar ook al eens enkele journalisten in Albanië op onderzoek nadat enkele mensen dachten dat ze daar Nessie hadden gefilmd. Uiteindelijk draaide de speurtocht uit op een teleurstelling.

MEEST RECENT