© *

Bruidskindjes prins George en prinses Charlotte stelen de show

Meghan Markle werd naar het altaar geleid met tien bruidskindjes in haar gevolg, maar de kleine prins George en prinses Charlotte stalen absoluut de show. Zowel bij aankomst aan Windsor Castle als op de trappen van St. George's Chapel zwaaiden de kleintjes het publiek enthousiast toe en wisten ze nog maar eens de harten van alle aanwezigen te stelen.

VVA

Samen met acht andere kindjes van vrienden en familie van het bruidspaar mochten prins George en prinses Charlotte achter Meghan Markle aan lopen naar het altaar. De zes meisjes droegen voor de gelegenheid een wit jurkje en bloemen in hun haar, de vier jongens waren netjes in een pak aangekleed en hielden tijdens de tocht naar het altaar de sleep van de bruid vast.

Kate Middleton, voor de gelegenheid gekleed in een lichtgeel pakje van Alexander McQueen, hielp samen met drie andere genodigden de kinderen uit de oldtimer stappen bij aankomst aan Windsor Castle en escorteerde ze daarna naar de ingang van de kerk. De bruidskindjes werden bij aankomst volop gefotografeerd terwijl ze enthousiast vanuit de auto naar het publiek zwaaiden en overduidelijk de tijd van hun leven beleefden.

Na de ceremonie vergezelden prins George en prinses Charlotte de koninklijke familie op de trappen van St.George Chapel, waar prinses Charlotte naar de aanwezigen zwaaide. Prins George bleek iets schuchtiger en hield stevig de hand van prins William vast.

Vastgoed

Jobs in de regio