‘Temptation’ Mezdi werkt aan muziekcarrière met oude bekende uit ‘reality tv-land’

‘Temptation’ Mezdi werkt aan muziekcarrière met oude bekende uit ‘reality tv-land’

Print

Mezdi verloor dan wel zijn vriendin Daniëlle door hun deelname aan ‘Temptation Island’, maar hij timmert aan de weg om er een muziekcarrière aan over te houden. Dat doet de welbespraakte Nederlander niet in zijn eentje, maar met een oude bekende uit ‘reality tv-land’: Matsoe Matsoe, die furore maakte in het Nederlandse zon-, zee- en zuipprogramma ‘Oh Oh Cherso’.

Hij begon vol zelfvertrouwen aan het meest recente seizoen van ‘Temptation Island’, maar ging uiteindelijk toch alleen naar huis. Mezdi speelde in Thailand het morele kompas van Tim, maar liet zich de aandacht van verschillende verleidsters welgevallen. Zijn vriendin Daniëlle gaf dan ook al snel aan dat de relatie voorbij was.

Ook na de avonturen op het tropisch resort bleef Mezdi in het nieuws. Zo verloor hij zijn rijbewijs door allerlei capriolen op een Nederlandse snelweg en stuurde hij mogelijk een groepje zware jongens af op Fabrizio, de verleider bij wie Daniëlle altijd terecht kon.

‘Temptation’ Mezdi werkt aan muziekcarrière met oude bekende uit ‘reality tv-land’
De post van Matsoe Matsoe. Foto: Instagram

Muziekcarrière

Maar Mezdi lijkt nu ook hard aan de weg te timmeren aan een muziekcarrière. Zijn eerste nummer wordt binnenkort gelanceerd. Daarvoor slaat hij de handen ineen met Joey Spaan, beter bekend als Matsoe Matsoe. Spaan verwierf bekendheid met zijn deelname aan het Nederlandse programma ‘Oh Oh Cherso’, waarin een groep Nederlandse jongeren werd gevolgd in de Griekse feeststad Chersonissos.

Op Instagram schrijft dj Matsoe Matsoe dat er een nieuwe ‘track’ aan zit te komen, waarbij Mezdi wordt getagd. “Stop, Load, Play! Nieuwe track is Loading! CHEATCODE!!”, klinkt het. Hoe het nummer zal klinken is nog niet bekend.

Mezdi en Matsoe Matsoe zitten bij hetzelfde bookingbureau.

MEEST RECENT