© Isopix

Broer van Meghan Markle doet wanhoopspoging om toch bij huwelijk te zijn

Een uitnodiging voor het huwelijk van Meghan met prins Harry kreeg Thomas Markle Jr niet en sindsdien trapt hij stevig na naar zijn zus. Maar nu doet hij met een open brief rechtstreeks aan haar gericht een allerlaatste poging om toch bij de festiviteiten betrokken te worden. "Het is pijnlijk dat je ons bent vergeten, maar het is nog niet te laat."

flb

Over goed zes dagen is het zover en dan stappen prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje. Meghan zal dan wel naar het altaar lopen aan de arm van haar vader en ook haar moeder zal bij de plechtigheid aanwezig zijn, maar de rest van haar familie heeft geen uitnodiging in de bus gekregen. En dat steekt vooral bij haar broer Thomas. Die had eerder al een brief gericht aan Harry waarin hij hem wou behoeden voor "de grootste fout uit de koninklijke geschiedenis".

Dit keer verandert hij echter het geweer van schouder en klinkt het enkele dagen voor de deadline al helemaal anders. Het magazine In Touch publiceerde een tweede brief van zijn hand, dit keer gericht aan zijn zus en daarin klinkt zijn toon toch al wat gematigder. "Het is waar dat we, net als onze familie, uit elkaar zijn gegroeid de laatste jaren. Maar we zijn nog steeds familie. Met alle herinneringen van jou te zien opgroeien in het achterhoofd, is het pijnlijk dat je ons bent vergeten", klinkt het.

Verontschuldiging

Hij erkent voorts dat hijzelf ook verre van perfect is geweest, maar benadrukt dat ze elkaars enige familie zijn. Hij verontschuldigt zich eveneens voor zijn vorige brief en geeft toe dat hij zo reageerde omdat hij zich gekwetst voelde. "Maar het is nog niet te laat. We zouden er allemaal kunnen zijn om je te steunen en onze liefde te tonen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN