© Instagram

Hier zijn ze dan, de eerste beelden van het dochtertje van Khloé Kardashian

True, het dochtertje van Khloé Kardahsian en Tristan Thompson, is zopas een maand oud geworden. Dat vierde mama Khloé met een filmpje op Instagram. Het is voor het eerst dat het grote publiek de baby te zien krijgt.

flb

Eerder had Khloé Kardashian al een foto gedeeld waarop de hand van dochtertje True te zien was, maar nu kregen al haar volgers het meisje in primeur in al haar glorie te zien. De realityster deelde het filmpje eerst op Snapchat en vervolgens op Instagram en voegde een virtuele bloem toe aan het hoofd van het pasgeboren meisje. "Gelukkige eerste maand", hoor je Khloé zeggen. "Ik hou van je mooi meisje."

Hoewel Khloé duidelijk in de wolken is met haar dochtertje, zijn het toch turbulente tijden voor haar. Ze heeft dan naar verluidt wel haar vriend Tristan Thompson vergeven voor zijn ontrouw, maar de plooien lijken toch nog niet helemaal gladgestreken. Zo heeft ze sindsdien op sociale media geen enkele foto van hen als gezinnetje of als koppel meer gedeeld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN