Verkiezingen 2018 - Hemiksem

Voormalig Open Vld’er trekt met Hemiksem Vooruit naar stembus

Voormalig Open Vld’er trekt met Hemiksem Vooruit naar stembus

Print
Hemiksem -

Nadat hij eerder al te kennen had gegeven met de gemeenteraadsverkiezingen sowieso op te komen, maar nog niet precies te weten onder welke noemer, is het nu officieel: ex-Open Vld’er Cliff Mostien start met de nieuwe burgerpartij Hemiksem Vooruit. Het huidige gemeenteraadslid werd in de zomer van 2016 uit Open Vld gezet.

“Met Hemiksem Vooruit willen we de gewone burger meer in de politiek laten participeren. Vroeger hadden we met De Herdt een burgemeester van het volk, de huidige coalitie staat te ver van de modale burger”, meent de lijsttrekker.

Naast Mostien krijgt ook Dave Petry, die het voorzitterschap heeft aanvaard, een prominente plaats. “Hij is geen onbekende in de lokale sportwereld en weet wat er leeft. Want ook op dat vlak kan het beter. Daarnaast is onze visie is dat het ook met een schepen minder kan. De mobiliteit en scholeninfrastructuur zijn andere strijdpunten. We willen er zijn voor iedereen die zich niet meer kan vinden in de traditionele partijen”, verkondigt Mostien.

Verkiezingsnieuws