© *

1 / 2

Luiden de huwelijksklokken binnenkort een tweede keer voor Katie Holmes?

Het gerucht gaat de ronde dat de Amerikaanse actrice Katie Holmes (40) nog dit jaar in het huwelijksbootje zal treden met acteur Jamie Foxx (50). Suri, haar twaalfjarige dochter uit het huwelijk met Tom Cruise, zou bruidsmeisje zijn. Met dat nieuws pakt OK! Magazine uit op de cover.

vwh

Katie Holmes en Jamie Foxx, die vorig jaar hun relatie aan de wereld bevestigden met foto's waarop ze hand in hand liepen op het strand, zijn naar verluidt klaar voor een volgende stap. Als we het entertainmentblad mogen geloven, ging Foxx al op één knie en geven de twee dit jaar nog hun jawoord aan elkaar.

Bruidsmeisje Suri

Suri, de dochter uit het eerste huwelijk van Katie Holmes met acteur Tom Cruise, zou een belangrijke rol spelen als bruidsmeisje. Er wordt gefluisterd dat ze dol is op Foxx en in hem een tweede vader ziet. Verder zou de trouw plaatsvinden in Parijs en een heel intiem gebeuren worden met enkel familie en een paar vrienden. Katie zou zelfs al een jurk hebben, gemaakt van haar goede vriend, ontwerper Zac Posen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Geen aanwijzingen

Maar een Amerikaanse entertainmentsite Gossip Cop ontkracht de geruchten op de cover. Daar wordt geschreven dat dat laatste blad al verschillende keren een huwelijk tussen de twee voorspelde, maar er altijd naast zat. Hoe de vork dan echt in de steel zit volgens Gossip Cop en de collega’s bij People? Katie Holmes en Jamie Foxx leven in het nu en er zijn nog geen aanwijzingen dat ze serieuze toekomstplannen hebben. Daarnaast zou het ook niet kloppen dat Foxx en Suri al twee handen op één buik zijn omdat ze elkaar niet vaak zien.

NIET TE MISSEN