Inbreker Fristi toont ons waarom het zo makkelijk is om in Edegem in te breken

Edegem is een van de meest inbraakgevoelige gemeenten in Antwerpen. En dat is niet verwonderlijk zegt ervaringsdeskundige Fristi. Wij gingen op pad met deze inbreker die ons toont hoe makkelijk het is om in Edegem een woning binnen te dringen.

dst

Onze reporter ging ook een kijkje nemen in de woonwijk Molenveld in Edegem. Bijna iedereen die hij daar heeft aangesproken was al eens het slachtoffer van een woninginbraak. Wie gespaard bleef kent minstens buren die minder geluk hadden. Lees hier zijn reportage (+).

Wil je weten hoe het in jouw gemeente zit? We hebben de inbraakcijfers van alle Antwerpse gemeenten geanalyseerd en om een reactie gevraagd aan de bevoegde politiezones. Ontdek hier wat de trend is in jouw gemeente en welke maatregelen de politie neemt (+).

12 weken Gazet van Antwoorden

Twaalf weken lang zet Gazet van Antwerpen onder het motto ‘Gazet van Antwoorden’ alle gemeenten van onze provincie in de kijker. Via een groot dataonderzoek beantwoorden we elke week een belangrijke vraag over uw gemeente, zowel in de krant als online.

Bekijk hier al onze vragen en ontdek hoe jouw gemeente scoort »

Vastgoed

Jobs in de regio