© pn

“Prins Harry en Meghan Markle willen binnen het jaar een baby”

De Britse prins Harry (33) en Meghan Markle (36) hebben al plannen voor na hun trouwfeest. Het koppel wil zo snel mogelijk - bij voorkeur binnen het jaar - een baby. Dat verklapte een ‘welingelichte’ bron aan de krant The Mirror.

vwh

“Ze willen zo snel mogelijk aan kinderen beginnen”, zegt een vriend die naar iegen zeggen dicht bij het koppel staat. De prins zelf stak in het verleden niet onder stoelen of banken dat hij graag vader wil worden. “Ik zou graag kinderen hebben”, zei hij in 2015 tijdens een interview. In het interview in de nasleep van hun trouwaankondiging liet hij zich dan weer ontvallen dat hij hoopt om in de nabije toekomst een gezin te stichten met Meghan. Ook zijn toekomstige echtgenote zou popelen om moeder te worden.

Als de geruchten kloppen, dan ziet het ernaar uit dat prinsjes George, Louis en prinses Charlotte niet lang zullen moeten wachten voor ze een neef of nichtje krijgen. Indien Harry en Meghan in de eerste twaalf maanden hun gezinsuitbreiding aankondigen, zullen ze eerder een baby hebben dan prins William en Kate Middleton. Zij kondigden bijna anderhalf jaar na hun huwelijk in 2011 aan dat ze een kindje verwachtten. Prins George werd op 23 juli 2013 geboren.

NIET TE MISSEN