© IG

Model Miranda Kerr bevallen van tweede kindje, en de baby kreeg een opvallende naam

Het Australische model Miranda Kerr (35) is opnieuw mama geworden. Ze beviel afgelopen maandag van een tweede zoontje in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles.

vwh

Miranda Kerr en haar echtgenoot, de Amerikaanse zakenman en Snapchat-oprichter Evan Spiegel, zijn maandag de trotse ouders geworden van een zoontje. Dat nieuws kwam voor fans als een verrassing omdat het gerucht eerder de ronde deed dat het paar een meisje zou mogen verwelkomen.

Miranda en Evan hebben in een officiële mededeling aan de media gezegd dat “ze niet in woorden kunnen uitdrukken hoe gelukkig ze zijn met hun prachtige zoon”. Verder bedankt het koppel iedereen voor de gelukwensen die ze hebben gekregen.

Ook de naam van de baby is intussen bekend. De kleine jongen kreeg de bijzondere naam Hart mee. Daarmee verwijst het paar naar de naam van Evan zijn grootvader. Voor Miranda Kerr is het haar tweede kindje. Zeven jaar geleden kreeg ze al een zoon, Flynn, met de Britse acteur Orlando Bloom. Die laatste zou momenteel opnieuw romantische tijden beleven met zangeres Katy Perry.

NIET TE MISSEN