Dit koppel waagt zich voor een tweede keer aan ‘Temptation Island’

De Nederlanders Rosanna Voorwald en Niels van der Zanden overleefden ‘Temptation Island 2017’, ondanks het feit dat hij even te close was met verleidster Parastou en zij in de val van verleider Alex trapte. Vandaag is hun liefde tussen hen blijkbaar zo sterk dat ze zich hebben ingeschreven voor ‘Temptation Island VIPS’, hetzelfde programmaconcept maar dan met bekende Nederlanders in de hoofdrollen.

vwh

In een teaser voor het nieuwe programma, dat vanaf 7 juni enkel op het YouTube-kanaal en streamingdienst ‘Videoland’ te zien zal zijn, zien we twee mensen hun koffers pakken. De scherpe nagels en lange blonde haren verraden dat het om Rosanna gaat, ook de tattoos op de onderarm van de mensen lijken sterk op de hare en die van haar gebruinde lover.

Hoewel alles erop wijst dat Rosanna en Niels opnieuw meedoen aan ‘de ultieme relatietest’, heeft geen van beiden al verklapt dat ze op 17 april naar Mexico vlogen om te tonen dat ze daar aan de verleiding van andere bekende Nederlanders kunnen weerstaan. Als de hardnekkige geruchten kloppen, valt het af te wachten of ze ook deze keer als koppel naar huis vliegen.Bekijk hieronder de teaser voor het programma:

NIET TE MISSEN