© *

'Temptation' Kevin slaat terug: "Een paar mooie woorden en Megan duikt met een jongen in bed"

Dat Kevin en Megan na 'Temptation Island' niet meer met elkaar door één deur konden, werd in de laatste aflevering van het programma al pijnlijk duidelijk boven een bord kreeft. Maar nu trapt hij in Dag Allemaal nog eens na. "Ja, ik heb haar meermaals bedrogen, maar zij zat ook niet stil."

flb

Kevin en Megan trokken naar 'Temptation Island' om iets te bewijzen en dat gold vooral voor hem. In een jaar tijd had hij haar namelijk vijf keer bedrogen, klonk het steevast uit de mond van de Oostendse. Nadat hij haar echter onder meer 'koekerond' had genoemd en zij dat te zien kreeg bij het kampvuur, vluchtte ze recht in de armen van verleider Joshua. Aan de beelden te zien die daarvan in de Vlaamse huiskamer terechtkwamen, bleek al dat Megan er ook wel pap van lustte.

Geen toeval, beweert Kevin nu in Dag Allemaal. Volgens hem nam ook zij het niet al te nauw met de trouw in hun relatie. Volgens hem mag nu 'Temptation Island' voorbij is de waarheid naar boven komen. "Megan zit anders in elkaar dan ze iedereen wil doen geloven. Laten we zeggen dat ze nogal hypocriet is", zegt hij. "Hier in Oostende kennen de mensen een heel andere Megan en die is iets minder braaf. Twee weken voor ons vertrek stond ze nog te zoenen met een ander. Ze vertelde mij op reis in Spanje ook dat ze mij kort voordien twee keer bedrogen had. En niet enkel met een kusje. Een jongen hoeft maar een paar mooie woorden te zeggen en ze duikt al met hem in bed."

Gelukkig met Chloë

Dat het tussen die twee nooit meer goedkomt, daar heeft het in elk geval al schijn van weg. Maar met hun haat-liefderelatie weet je natuurlijk nooit... Al is Kevin naar eigen zeggen momenteel heel gelukkig met verleidster Chloë. De twee hebben ondertussen een kleine twee maanden een relatie. En ook Megan is ondertussen met iemand anders samen, de gelukkige is niemand minder dan de beste vriend van Joshua.

Vastgoed

Jobs in de regio