© koen fasseur / van Beygaerden

Na overlijden moeder en zware medische strijd opnieuw tegenslag voor Xandee

Ze doorstond een helse medische lijdensweg en moest het overlijden van haar moeder verwerken, maar de tegenslag voor de 39-jarige Xandee stopt niet. Haar partner Jorg besloot om onverwacht een punt achter hun relatie te zetten. “En dat zag ik totaal niet aankomen”, vertelt de voormalige ‘Touch of Joy’-zangeres aan Dag Allemaal.

mrra

Met een mislukte hartoperatie, gezwellen in haar baarmoeder, talloze complicaties en het overlijden van haar moeder aan longkanker heeft Sandy Boets, beter bekend als Xandee, het enorm zwaar. Maar haar voormalige partner Jorg staat niet meer klaar om haar te steunen.

Jorg ziet de relatie niet meer zitten. “Ik denk dat het hem allemaal te veel werd. Ik was het voorbije jaar niet de vrolijkste thuis. Wat wil je, als je constant medische zorgen hebt. We lagen wel dikwijls in elkaars armen, maar als je zo vaak geopereerd wordt, is er minder intimiteit, hé”, vertelt ze aan Dag Allemaal. “Ik ben minstens twintig kilo bijgekomen, wellicht door de antidepressiva, maar ooit hoop ik weer de oude Sandy te zijn. Ik had net beslist om aan mezelf te werken.”

Hoop op een verzoening is er volgens Xandee niet meer. “Ik heb Jorg gevraagd om onze relatie nog een kans te geven, maar zijn besluit staat vast. Dat is heel hard, maar ik heb respect voor zijn keuze. Ik hoop dat we op muzikaal vlak kunnen blijven samenwerken. Maar nu nemen we even afstand, want het doet nog te veel pijn. Mijn kinderen (Nikka (10) en Clana (11), red.) hebben wel nog contact met Jorg, dat wil ik niet van ze afnemen.”

Vastgoed

Jobs in de regio