© rr

CD&V Merksem keurt top vier goed

De leden van CD&V Merksem hebben op de brunch van de partij de top vier en de lijstduwer voor de districtsraadsverkiezingen in oktober goedgekeurd.

Eerder raakte al bekend dat Sonja De Meyer de fakkel overneemt van Koen De Cock als lijsttrekker. Koen De Cock zal de lijst nu duwen. Verder doet CD&V Merksem ook aan de nodige verbreding en verjonging, met twee twintigers bovenaan de lijst.

Pieter De Cock neemt de tweede plaats voor zijn rekening. De 25-jarige De Cock is parlementair medewerker in het Vlaams Parlement, geboren en getogen in Merksem en hij legt zich graag toe op alles wat met mobiliteit te maken heeft.

Ekaterine Gogokhia komt op plaats drie. De 37-jarige is van Georgische afkomst en ze is een beëdigd vertaler-tolk Georgisch-Nederlands-Russisch. Met haar opleiding als sociaal-agogisch werker hecht Gogokhia veel belang aan goede inburgering van nieuwkomers in Merksem en daarbuiten.

Op plaats vier staat de 29-jarige Sam Voeten. Hij komt ook op voor het stedelijke niveau, waar hij spiegelt en dus ook op plaats vier staat. Voeten is over alle partijen heen de hoogst geplaatste Merksemnaar. Koen De Cock, die lijstduwer is en zo de lijst mee ondersteunt, is de Merksemse speerpuntkandidaat voor de provincieraadsverkiezingen.

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Gemeenteraadsverkiezingen 2018