© Photo News

Zijn Selena Gomez en Justin Bieber binnenkort weer samen?

Staat de knipperlichtrelatie tussen Selena Gomez en Justin Bieber binnenkort weer op groen? De brunette zegt in een interview met het Amerikaanse Hollywood Life dat ze haar ex-vriend erg mist.

lla

Nu het prestigieuze Met Gala met rasse schreden nadert, beseft actrice/zangeres Selena Gomez dat ze haar ex-vriend Justin Bieber toch wel een beetje mist. “Selena Gomez was graag met Justin Bieber naar het Gala gegaan”, zeggen bronnen dichtbij de ster aan de showbizzsite. “Ze mist hem verschrikkelijk. Ze wil echt met niemand anders gaan.”

Maar de brunette beseft tegelijk ook dat hun relatie niet altijd van een leien dakje liep. “Selena en Justin hebben een heel instabiele band. De ene dag gaat het goed, de andere dag gaat het stormen. Maar ze wil zich een avondje amuseren en Justin is daar de geknipte man voor.”

Ondanks alle ruzies en meningsverschillen wordt de brunette nog steeds naar de Canadese zanger toe gezogen. “Selena luistert nog steeds elke dag naar zijn muziek en dat brengt hem altijd een stapje dichterbij. Ze geeft nog erg veel om haar ex-vriend, haar eerste grote liefde, en ze kan niet stoppen met aan hem te denken.” Vrienden, familie en collega’s van het koppel hopen alvast dat ze hun relatie nog maar eens een kans geven. Wordt vervolgd.