© Shutterstock

Politie doet lugubere ontdekking in appartement in Washington: drie vrouwenlijken aangetroffen tijdens werken

De Amerikaanse politie heeft eind april in een appartement in Washington drie skeletten van vrouwen aangetroffen. Uit het onderzoek is intussen gebleken dat ze alle drie vermoord zijn. Dat melden de lokale autoriteiten zaterdag.

adm

De politie van Washington werd op 25 april op de hoogte gebracht van de ontdekking van botten die arbeiders aantroffen tijdens werken in een appartement ten zuidoosten van de Amerikaanse hoofdstad. Twee dagen later bevestigde de wetsdokter dat het om menselijke resten ging. En nog een dag later werden in de nabijheid twee andere skeletten aangetroffen.

Intussen is bekend dat het om drie vrouwenlichamen gaat. “Ze zijn vermoord”, zei de politie van Washington zaterdag tijdens een persconferentie. De FBI voert nog DNA-analyses uit. De slachtoffers zijn nog niet geïdentificeerd. Volgens de politie staat het wel vast dat de slachtoffers met geweld om het leven werden gebracht. Twee lijken vertoonden kogelwonden.

Het tijdstip van hun overlijden is nog niet bekend. Volgens de politie zouden ze minder dan een jaar geleden om het leven zijn gebracht. De politie tast ook nog in het duister of de moorden van de drie vrouwen iets met elkaar te maken hebben.

De politie heeft ook nog geen spoor van een dader.